vrijdag 21 januari 2011

Welke toekomst voor Brussel?

Op 2 februari neemt het Brussels Gemeenschappelijk Vakbondsfront een interessant en politiek actueel initiatief rondom het thema “Welke toekomst voor Brussel? (voor zij die er wonen en zij die er werken)”.

Om 13u30 is er een heuse syndicale zinneke-parade vanaf de beurs naar Hotel Plaza waar om 14u30 een syndicale meeting plaatsvindt. Op dit tweetalig pamflet vind je meer info.
De meeting is een informatief en muzikaal evenement. Brussel en Vlaanderen hebben mekaar nodig (en kunnen ook niet zonder mekaar). We zetten daarom de thema’s op de syndicale agenda waar over de grenzen heen de werknemers van wakker liggen: werk, mobiliteit en een goed sociaal overleg.
Vakbondsmilitanten uit de verschillende sectoren (horeca, onderwijs, nonprofit, openbare diensten, industrie) zullen een scherpe analyse maken over de noden en uitdagingen om van Brussel een leefbare, sociale, welvarende, democratische en groene stad te maken. Ook de cultuur is een nadrukkelijk thema, maar dan wel cultuur die mensen verenigt over de taalgrenzen heen.

Kom gerust maar eens af!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten