dinsdag 19 april 2011

Site van de delegee

Vakbondsafgevaardigden of in de volksmond beter bekend als ‘delegees’ zijn het uithangbord van het ACV in de bedrijven. Je kan als werknemer steeds terecht met vragen, opmerkingen en klachten. Op hun beurt kunnen onze delegees bij de secretaris, centrale en verbond terecht voor allerlei hulp, informatie en vorming. Een goed begeleide en gemotiveerde delegee is goud waard.

En dat weten we als verbond. Vandaar dat ACV Brussel-Halle-Vilvoorde besloot om 15 oktober uit te roepen tot de ‘Dag van de delegee’. Naast toespraken van onder meer verbondssecretaris Guy Tordeur, een engagementsverklaring van alle secretarissen, waren er ook workshops. Deze workshops waren een groot succes. Soms zaten de zalen zo vol dat er niemand meer bij kon. ok de receptie na deze leerrijke namiddag was een groot succes.

Wie dit allemaal gemist heeft of nog eens alles wil herlezen, is er nu goed nieuws. Op onze website is er een nieuw onderdeel, volledig gewijd aan deze heugelijke ‘Dag van de delegee’. Naast de verslagen en presentaties, vind je er ook allerlei brochures, foto’s en filmpjes.

Neem dus snel een kijkje op de website van ACV Brussel-Halle-Vilvoorde!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten