vrijdag 16 september 2011

ACV BHV evalueert generatiepact

Eind 2005 kwam het zogenaamde Generatiepact tot stand. Dat zorgde voor heel wat beroering in syndicale middens. Het ACV heeft de uitvoering van dat “pact” steeds van nabij opgevolgd. Reeds in 2005 was voorzien dat het Generatiepact in 2011 zou geëvalueerd worden. Die evaluatie zal gebeuren in de Nationale Arbeidsraad.

Het ACV heeft geoordeeld dat wij best een brede consultatie houden bij onze militanten vooraleer definitieve standpunten in te nemen. De evaluatie zal volgende maand (namelijk op 5 oktober) besproken worden op het Hoofdbestuur van het verbond Brussel-Halle-Vilvoorde en later - op 11 oktober – op de Algemene Raad van het ACV. Het is m.a.w. belangrijk dat we onze inbreng doen.

Daarom organiseren we een consultatievergadering voor alle geïnteresseerde ACV-militanten uit Halle-Vilvoorde, ter voorbereiding van de bespreking op het hoofdbestuur van het verbond.

Wij nodigen u dan ook graag uit op deze vergadering die zal plaatsvinden op donderdag 29 SEPTEMBER 2011 om 19u30 in DE ZANDLOPER (zaal 5) te WEMMEL (Kaasmarkt 75).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten