maandag 21 mei 2007

Eén geprikkelde vrouw is er 2 waard

Jaarlijks een prikkeldag vol activiteiten! Dit bood KAV haar leden en afdelingen aan op zaterdag, 12 mei. In de vorm van een beurs en workshops lichtte KAV aan 700 vrouwen een tipje van de sluier op.

Deze dag werd opgevrolijkt door de wervelende klanken van de workshop djembé. Het stimulerende geluid liet niemand onberoerd en er gingen heel wat voeten mee op het ritme. Ook voor lichaamsbeweging werd er tijd vrijgemaakt. Voor al wie het aandurfde was er de workshop fitbal. Hierin leerden we hoe we via specifieke baloefeningen onze lichaamshouding kunnen verbeteren en de buik- en rugspieren kunnen versterken. Op de bal blijven zitten, is de kunst! Om de vergaarde kennis mee naar huis te nemen, voorzagen we een leuk winkelzakje. Dit zakje is ook bedoeld als “eyecatcher” voor onze grote ledenwervingsactie Proef KAV van 1 tot 7 oktober 2007.

We wensen onze afdelingen veel plezier en succes met het plannen van het volgend werkjaar. We danken alle helpende handen (voor en achter de schermen) die van de Prikkeldag een succes maakten! De foto's vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten