woensdag 8 juni 2011

Stuur een brief naar een Europarlementariër

Binnen enkele dagen zal de Europese Unie één van de grootste economische hervormingen in zijn geschiedenis stemmen en dit in alle discretie. Deze hervorming wil de begrotingen van de lidstaten onder strikte controle plaatsen, met het oog op een beperking van de overheidsuitgaven. Ze zal de lidstaten nog een beetje meer opsluiten in een neoliberaal keurslijf (besparingen, afbouw van het sociale beleid, neerwaartse druk op de lonen,…) en zal elk alternatief model onmogelijk maken.

WIJ WILLEN DRUK UITOEFENEN OP DE PARLEMENTSLEDEN OM DEZE HERVORMING TE WEIGEREN !

U vindt hieronder een link naar deze actie:


http://www.oureurope.org/9479.html?&L=10 (Nederl. Versie)

www.oureurope.org (Engelse versie)

http://www.oureurope.org/9479.html?&L=4 (Franse versie)


Via deze link, kan je rechtstreeks via e-mail een brief verzenden naar alle Europese parlementsleden, of naar de parlementsleden van de landen van uw keuze.

Er wordt verwacht dat deze hervorming zal besproken worden in het Europees parlement vanaf 8 juni 2011. Het is dus nu dat we druk moeten uitoefenen. We moeten de parlementsleden tonen dat hun kiezers hen in het oog houden en zich hun keuze zullen herinneren.

Deze maatregelen lopen samen met het « Euro-pact » waartegen de vakbonden betoogd hebben op 24 maart. Je vind ook meer informatie op de website waarvan sprake.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten