maandag 4 juni 2007

Goesting in Strombeek

Een aantal enthousiastelingen uit Strombeek hebben een nieuw platform opgericht: ‘Goesting in Strombeek’. Zaterdag de 2de juni stonden ze met een stand op de jaarmarkt van Strombeek. Mensen konden hun knelpunten aanbrengen op een grote kaart en ze verkozen het leukste ‘hondentoiletbord’. Bekijk hier de foto’s.

De mensen achter dit nieuwe platform willen samen de levenskwaliteit en het imago van de Grimbergse deelgemeente Strombeek-Bever verbeteren. ‘Goesting in Strombeek’ is immers overtuigd dat Strombeek-Bever grote kwaliteiten in zich draagt, maar dat deze kwaliteiten vaak overschaduwd worden door kleine en grote ergernissen. Deze ‘problemen’ wil het platform bundelen en het beleid sensibiliseren om er wat van te maken.

Een week eerder,op zaterdag 26 mei, hield de groep een opruim- en opkuisactie in de buurt van het Gemeenteplein. Klik hier voor foto’s. In de toekomst plant ‘Goesting in Strombeek’ nieuwe acties. Zo komt er in het najaar een infoavond over wat er staat te gebeuren met Strombeek-Bever op stedenbouwkundig vlak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten