donderdag 28 juni 2007

Vakantiezoektocht

Voor de zevende maal op rij biedt de regionale Visieredactie je een sportieve en culturele uitdaging aan. Tijdens één van je welverdiende vakantiedagen kan je meedoen aan twee zoektochten: een wandelzoektocht van ongeveer zeven kilometer en een fietszoektocht van ongeveer 28 kilometer. Telkens voorzien van foto’s en bijpassende vragen. Om je ijver te belonen voorziet de redactie een aantal prijzen. De vakantiezoektocht werd gerealiseerd door Vakantiegenoegens Jette-Laken.


  • De fietszoektocht vertrekt in het Jubelpark te Brussel. Het overgrote deel van het parcours loopt langs aparte fietspaden of autoluwe fietsroutes. Je rijdt door stedelijk gebied, door het Zoniënwoud en door een paar prachtige stukken natuurgebied. Klik hier voor de wegbeschrijving, de foto's en het deelnameformulier.

  • De wandelzoektocht start op het O.L.Vrouw Voorplein te Laken. De wandeling leidt je langs verschillende parken, kastelen en paleizen. Klik hier voor de wegbeschrijving, de foto's en het deelnameformulier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten