donderdag 30 september 2010

Groeten uit Indonesië



Op 31 oktober trekt een ploeg van 18 mensen, waaronder Hedwig Silon en Karine Desmet van het ACV, naar Indonesië. Ze gaan er twee weken op bezoek bij de partners van Wereldsolidariteit. Het zal zeker geen toeristisch tripje worden. Ze gaan op ontdekking om te zien hoe de partners in Indonesië werken aan betere arbeidsomstandigheden, hoe ze opkomen voor waardig werk, wat een vakbond, mutualiteit,... in Indonesië betekent en hoe ze het leven er organiseren.

De verhalen van de avonturiers kan je volgen op de "Wereldsolidariteit in Indonesië-blog". Vanaf 20 oktober kan je er de voorbereidingen volgen, liveverslagen vind je er terug vanaf 01 november.

De kennis en ervaringen die ze daar op doen, willen ze natuurlijk met ons delen. Je kan hen altijd op een vergadering van jouw afdeling. Ze komen met plezier vertellen over hun belevenissen! Wil je een avondvullend programma, of heb je graag een fotoreportage op een feest, er is voor elk wat wils! Vanaf januari 2011 staan ze ter beschikking.

Je kan een ervaringsreiziger boeken bij Leen Vanderhulst (02/557 87 64 - leen.vanderhulst@acw.be) of bij één van de deelnemers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten