vrijdag 24 september 2010

Samen naar de EUROMANIFESTATIE

Waarom gaan we betogen op 29 september? We verzetten ons tegen het eenzijdige besparingsbeleid dat heel wat Europese regeringen momenteel voeren. Dat gaat ten koste van de sociale solidariteit. Werknemers zijn opnieuw de dupe. In België worden we daar momenteel (nog) niet mee geconfronteerd omdat er nog steeds geen regering is. Maar alle politieke partijen zijn het eens dat er 25 miljard euro moet bespaard worden. Als de werknemers hiervan niet het slachtoffer willen worden, is het belangrijk dat ze aanstaande woensdag een duidelijk signaal geven. Want wij zijn er van overtuigd dat er een sociaal rechtvaardig alternatief bestaat voor eenzijdige besparingen. Onder meer door voorrang te geven aan waardig en duurzaam werk en een rechtvaardige fiscaliteit. Daarom gaan we betogen!

ACV Vilvoorde- Zaventem, LBC-NVK en ACV Metea bieden aan leden en militanten woon-en werkachtig in de luchthavenregio de mogelijkheid om samen met de trein af te zakken naar de manifestatie. Treintickets worden dan aan de plaats van afspraak geregeld.
Zo zijn er verzamelpunten in Vilvoorde, Zaventem en Diegem. Van daaruit vertrekken we vervolgens naar de Pletinckxstraat, waar we om 11 uur met alle andere regio's van het verbond verzamelen. Van daaruit vertrekken we dan in grote groep naar het vertrek van de betoging(Zuidstation) en trekken dan naar het Jubelpark (einde van de betoging).



Verzamelpunt te VILVOORDE:
Gelieve een half uur voor het vertrek van de trein aanwezig te zijn!!
Station Vilvoorde Vertrek trein : 10u55
Aankomst Brussel Centraal: 11u13


Verzamelpunt te ZAVENTEM:
Gelieve een half uur voor het vertrek van de trein aanwezig te zijn!!
1) Station Zaventem luchthaven : Vertrek trein 11u04 Aankomst Centraal Station: 11u21
Verantwoordelijke : Maria Vindenvogel (0478/52.18.76)
2) Station Zaventem :Vertrek trein 10u46


Verzamelplaats te DIEGEM
Gelieve een half uur voor het vertrek van de trein aanwezig te zijn!!
Station Diegem : Vertrek trein 10u49 Aankomst Centraal 11u06

Geen opmerkingen:

Een reactie posten