donderdag 27 oktober 2011

Word ACV Kandidaat


Eén van de drukste periodes in vakbondsland komt eraan: de sociale verkiezingen. Zoals jullie wel zullen weten worden er in bedrijven en ondernemingen eens om de vier jaar sociale verkiezingen gehouden. Van 7 mei tot 20 mei 2012 is het weer zover. Dan kan ook jij stemmen op de vakbond en militant die volgens jou het beste je rechten verdedigt!

En net als bij politieke verkiezingen, voeren ook wij campagne. Ga maar eens zien op Word ACV-kandidaat.be. Of word je liever fan van ons op Facebook, want daar vind je ons ook met de groep "ACV Sociale verkiezingen 2012"! Join us en word fan!

Maar ook jij, als lid of militant, kan natuurlijk in onze campagne een grote rol spelen. Heb je als ondernemingsmilitant nog een straf syndicaal verhaal dat je wil delen? Stuur dan maar snel een mailtje!

Of wil je jouw gezicht uitlenen en hierdoor pronken op een thema-affiche?
Aarzel dan niet en stuur, voor dinsdag 1 november een mail met je naam, telefoonnummer, bedrijf, privé-adres en (zeker niet te vergeten) een recente foto naar Rita Van Cauwenberg. Alle inzenders krijgen zo snel mogelijk bericht of ze al dan niet weerhouden worden voor de opnames.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten