dinsdag 22 juni 2010

Muntjes en deurhangers in de Brusselse stations

Op 18/6/2010 werden nationale acties opgezet naar aanleiding van de dag van de schoonmaak.
In Brussel verzamelden ACV Voeding en Diensten met een een dertigtal afgevaardigden van de schoonmaaksector in de drie grote Brusselse stations (Zuid, Centraal en Noord) om vanaf half zeven met de actie te starten.

Ze verdeelden muntjes en deurhangers aan het publiek met het verzoek om deze aan de deur van hun kantoor te bevestigen als dank voor de schoonmakers die dagelijks de burelen, toiletten,… komen reinigen.
Het gebeurt niet alle dagen dat een positieve actie voor de schoonmaaksector wordt ondernomen. De problemen van de sector zijn er uiteraard en daar werkt ACV Voeding en Diensten heel het jaar door aan via sectorale- en ondernemingsonderhandelingen.
Op de dag van schoonmaak koos ACV Voeding en Diensten er bewust voor om met een positieve boodschap naar buiten te komen. Het werd een regelrecht succes!! De actie werd goed onthaald, de reizigers namen enthousiast de deurhangers mee en beloofden plechtig de schoonmaakploeg te bedanken.
De succesvolle actie werd afgesloten met een ontbijt in de Pletinckxstraat, van al dat vroege en harde werken krijg je honger.

Enkele sfeerbeelden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten